Våra varumärken

 

Baby Bites logga

BABY BITES (ESP)

Det spanska märket grundades år 2013 av Sofia Marques och Andrea Durall. Allt startade med babyhajen (länk) och de har efter det utvecklats och utökat sitt sortiment med t ex större hajar, stjärnor och handdukar i samma lekfulla stil. Allt designas och tillverkas i trakterna i och kring Barcelona då de vill ha tillverkningen nära för att kunna försäkra sig om att kvalitén blir som allra bäst. Deras produkter finns nu i fler än 40 länder. Vi kan inte annat än hålla med deras motto ”Making people smile wherever they go”.

 

CoziGo Cozi Go Cozigo logga

CoziGo (AUS)

Att flyga med barn är en mardröm för många föräldrar och Emma Lovell fick uppleva detta då hon gjorde flera långflygningar med sin dotter då hon fortfarande var under 1 år. På flyget fanns många störande moment som gjorde att hennes dotter hade svårt att komma till ro i babykorgen så som blinkande lampor, teveskärmar, passagerare i gången. Väl hemma började hon designa en uppfinning som skulle komma att bli Cozig0. Ett problem skulle komma att ge fantastisk uppfinning till barnföräldrar. I Australien har Cozigo blivit uppmärksammad och flerfaldigt prisbelönad för sin innovation. MaggieMars är deras första distributör i Europa och resten av världen. Cozigo blev nominerad till Årets Babyprodukt 2016 i kategorin säkerhet av svenska Lek- & Babybranschen.

 

bykay-logo-for-webben

ByKay (NL)

När Kay Poelen väntade sitt första barn letade hon efter funktionella och snygga sätt att bära sitt barn nära kroppen. När hon inte fann vad hon sökte plockade hon fram symaskinen hemma i köket och tog saken i egna händer. Nu erbjuder ByKay bärselar och flera modeller, mönster och material av bärsjalar.  De sammanfattar deras målsättning då de vill ”Do everything in our power to make sure that there’s an ergonomic baby carrier available everywhere, for everyone” 

 

Vill du blir återförsäljare till någon av dessa produkter? Klicka här!